We Dive – We Grow – We Love


Efter en riktigt svår tid med Covid och allt vad restriktioner hette har vi nu äntligen sett att vi kan starta om igen.
Vi liksom många har fått gå på knäna rejält.
Tack vare ett starkt team med instruktörer och divemasters har vi klarat oss.
Vi har effektiviserat oss och fått till bra ruljans på kurser. Vi erbjuder nu kurser för mindre grupper. Vi pusslar mer och lyckas vara riktigt flexibla. Detta har gjort att fler och fler utbildar sig.

Vi ser en växande trend. Ni, våra kära kunder och elever kräver en helt annan nivå på er dykning. Vi kan med glädje följa med i den vågen. Glatt kastar vi oss in i diverse olika work shops där vi tränar fentekniker, eller smb. Vi tränar trim och har fantastiskt roligt under tiden.

Vårt motto är att alla kan dyka. Med rätt vägledning och lite finlir blir ni alla dykare. En del rusar igenom sina kurser, en del tar längre tid på sig. Inget av detta är rätt eller fel, vi fungerar bara olika.

Vi står starka kvar. Vi har nya medlemmar i vårt team. Vi är sammansvetsade och vi har kul!

Vår verksamhet växer. Tack vare våra satsningar kan vi nu äntligen storsatsa på hemsidan. Som ni ser är det en helt ny webbsida. Systemen fungerar annorlunda och vi tar tacksamt emot feedback ifrån er alla. Vi räknar med en inkörsperiod givetvis men vi verkar ha tagit höjd för diverse problem som kan tänkas inträffa.
Även vår verkstad får sig en rejäl upprustning. I covid tider har vi nog aldrig haft så mycket att göra i verkstan. Ny personal utbildas och system för uppföljning och kundkontakt har tagits fram.

Det innebär att ännu mer service kan fixas hos oss på plats.

Även vår prof sida får sig ett lyft. Tillskott i personalen har gett oss en hel drös med nya behörigheter. Detta möjliggör att den sidan av vår verksamhet kommer att växa i takt med allt annat.
Våra instruktörer uppdateras på nya standards och vi vidareutbildar oss själva. En del för nöjes, en del för att själva kunna utbilda än mer. Dykning är vår passion och vi vill säkerställa att även personalen får det de önskar i forma av utbildning eller nöjsedykning

Nytt namn

Efter en turbulent tid och omstrukturering av ägare har vi nu bestämt oss. Vi är WE DIVE KARLSTAD AB

We Dive är här för att stanna. Som ensam ägare vill jag med detta markera att nu är det vi. Detta team som kör vidare och siktar framåt.

Vi har även ny styrelse som kommer att presenteras här framöver.
Allt i sinom tid.

För nu tackar jag för ordet.

Vi ses under ytan!

Zeldi

We Dive Karlstad AB


Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: